[Lze zakoupit kdykoliv] ON-LINE SEMINÁŘ O TRÉNINKU

21/3/20
Bartoš

Doba internetu nahrává do karet různým „fitness guruům“, kteří kolem sebe šíří revoluční teorie v podobě speciálních diet a cviků. Některé jsou tak bláznivé, že z nich i zkušeným trenérům jde hlava kolem. Tyto zavádějící informace nejenže nepomáhají, ale mohou i uškodit.

Cílem semináře je představit vědecky ověřené a za roky trénování vyzkoušené praktiky stravování a cvičení. A to pořádně do hloubky. Pokud chcete nějakou zaručenou pecku, co vám někdo řekne během dvou hodinového semináře. Na tento seminář se vůbec nehlaste.

Pokud chcete dané problematice porozumět, abyste byli schopni se i ve všech informacích orientovat a dané věci si uměli nastavit, je tento seminář pro vás.

Celý seminář je online a máte k němu neomezený přístup. Každý si všechno info může projít svým tempem. Vše je rozděleno do kratších segmentů, aby bylo vše přehledné. Samozřejmostí jsou odpovědi na vaše otázky. Další výhodou je, že k neomezenému přístupu dostanete i rozšířené a upravené informace, pokud se nějaké věci v čase změní, objeví se nové studie apod. Tudíž budete mít informace vždy aktuální.

Co se konkrétně dozvíte:Trénink:

  • Základy budování svalů a co se vlastně v těle děje
  • Hlavní typy pro budování svalů metabolický stres, mechanická tenze a poničení svalů. Co a jak moc do jaké míry funguje, na co se zaměřit, co říkají studie a co praxe?
  • Jak si nastavit optimální frekvenci
  • Jak si nastavit optimální objem práce
  • A v neposlední řadě, jak pracovat s intenzitouJak sestavit trénink pro hubnutí a nabírání svalů a opravdu se to liší?Výhody i nevýhody aerobního cvičení.Jak zvolit cviky podle vlastních cílů.
  • Periodizace a jak tedy vše použít
  • Pokročilé techniky cvičení. V čem jsou dobré a jak je používat – KAATSU, MYO reps apod.
  • Rozdíl v tréninku pro ženy a mužeNejčastější mýty o hubnutí, budování svalů a síly. Například posilování nohou pro nabírání vršku těla, nabírání síly a svalů je diametrálně něco jiného apod.

Seminář je určen pro všechny, co chtějí dané problematice rozumět více do hloubky.Na konci semináře každý obdrží certifikát.

TOMÁŠ BARTOŠ

Silový a kondiční trenér

Jsem zakladatel a majitel Barbar gym. Díky odchodu z komerčního fitka do svého jsem měl možnost za posledních 10 let odtrénovat velké množství normálních lidi, kteří se chtějí hýbat, sportovce z různých úrovní, sportovní týmy a podílet se na rehabilitačních cvičeních po různých typech zranění. Zároven jsem v posilovně začal trénovat v 11 letech a mám toho tak i sám na sobě hodně vyzkoušené. Patřím mezi „science based“ trenéry. Tedy beru hodně dat ze studií, ale tyto informace kombinují se svojí praxí a na základě toho nepřetržitě upravuji svůj systém trénování.Další moje info, kurzy a vzdělání najdeš na http://barbargym.cz/treneri/

Nauč se správně stravovat a nakopnout trénink správným směrem. Přihlaš se zde -->https://forms.gle/2GNo232yMg6wvYrh7 v případě dotazů piš na info@barbargym.cz

4 hodiny+

On-line kdekoliv vám bude příjemné studovat

Zvýhodněná cena do konce roku je 890 Kč, poté plná cena 1350 Kč.

Přihlaš se a rezervuj si místo zde

Reference:

Skvělý seminář, z pohledu nadšeného cvičence, který dává dohromady celkový přehled o základech tréninku a cvičení. Skvěle a přehledně vysvětleno, Tomáš i zpětně do hloubky rozebral další dodatečné a konkrétní dotazy. Na základě tohoto semináře se určitě zúčastním i dalších. Můžu jen doporučit.

V dnešní uspěchané době, kdy má každý málo času, doporučuji variantu online semináře, můžete si jej kdykoliv pustit, klidně každý den kousek a část, která vám není jasná i kdykoliv zopakovat. Tomáš vše říká lidsky a srozumitelně, že mu bude rozumět nejen profesionál ale i hobík.

Nejde jen o to, že Tomáš je podle mě profesionál v tom co dělá ale hlavně o jeho přátelský a v dnešním světě překvapivě vstřícný přístup. Často mám problém s tím pochopit téma nebo si jej zapamatovat bez poznámek ale z tohoto workshopu jsem si zapamatoval skoro vše i proto, že Tomáš mluvil bez složitostí a tak aby to pochopil kdokoliv.

Urcite ano, pohybu se venuji uz par let vc siloveho treninku a poslednich par mesicu nepocituji zadne zmeny v progresu, tohle me znovu nakoplo a verim ze s vyuzitim cennych rad se v tom zase posunu, takze dekuji. 🙂

Garance spokojenosti

Protože jsem přesvědčený o tom, že ti seminář pomůže se posunout dál a naučíš se nové věci tak, aby pro tebe bylo rozhodování o tom zda na workshop jít nebo ne ještě snažší. Nabízím vrácení celé částky, pokud si z kurzu nic nového neodneseš.

Chci se přihlásit na kurz

Jestli se toho chceš o mě dozvědět víc. Doporučuji si pročíst články, které jsem napsal, ale pospěš si ať na tebe bude ještě místo.

10 DŮVODŮ, PROČ NENÍ KARDIO EFEKTIVNÍ PRO SPALOVÁNÍ TUKŮ

Přečíst celé ...
CO U MIMINEK NEPODCENIT

Přečíst celé ...
KOMPLETNÍ NÁVOD JAK NA REHABKU PO PLASTICE KŘÍŽOVÉHO VAZU

Přečíst celé ...
ALL PAIN, NO GAIN: PROČ NÁS VŠECHNY ZRADILA POSEDLOST INTENZIVNÍMI TRÉNINKY

Přečíst celé ...

Úvodní diagnostiku máš zdarma

Trénuj tak, aby to mělo smysl. Začneme úvodním diagnostickým tréninkem, podle kterého ti sestavíme plán na míru tvým cílům.

Diagnostika zdarma
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Chceš vědět ovšem, co se u nás děje?

Přihlas se k odběru newsletteru a budeš pořád v obraze. Neunikne ti žádná aktualita,
nový článek ani doporučení ke stravě či tréninku.